Nieuws‎ > ‎

2017

Geplaatst 23 dec. 2016 08:19 door Melle Berg
Schermvereniging Pallós wil iedereen prettige feestdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen.
Wij hopen dat iedereen volgend jaar gezond en wel en veelvuldig op de loper kan staan, wij kijken er al naar uit.

In 2017 gaat het een en ander veranderen, maar wees niet bang, het is niets ernstigs.

Twee bestuursleden zullen vertrekken, het gaat om Pieter Vlaardingerbroek en Justus van Halewijn, secretaris en penningmeester, resp. Er worden dus nieuwe bestuurders gezocht, voor meer informatie hierover kun je een mail sturen aan info@pallos.nl.

Ook zullen onze leden en geïnteresseerden duidelijker op de hoogte worden gehouden van wat er eigenlijk speelt binnen de club: op elke laatste dag van een kwartaal zal er een kwartaalmail worden verstuurd. Voor realtime nieuws raden wij natuurlijk aan de website goed in de gaten te houden. Bij groot nieuws zal er ook een aparte mail worden gestuurd naar iedereen die op de kwartaalmail is geabonneerd. In principe zijn alle leden abonnee. Op 23 december 2016 is een kerstmail verzonden naar iedereen die abonnee is, als u wel lid bent en geen bericht hebt gehad, vult u uw e-mailadres hieronder in. Als u geen lid bent, maar wel op de hoogte wilt worden gehouden van wat er zoal speelt binnen de vereniging, kunt u ook hieronder uw e-mailadres achterlaten.


Over wat er verder te gebeuren staat, krijgen onze leden meer te horen en inspraakgelegenheid op 10 februari, bij de ALV.
Comments