Beginnerscursus

Voor iedereen die geïnteresseerd is in de mooie schermsport, biedt s.v. Pallós een beginnerscursus. Onder leiding van enthousiaste trainers krijg je les in de basis van de schermsport, waar je kennis maakt met alle drie de wapens die bij s.v. Pallós worden aangeboden: sabel, floret en degen. 

In de cursus wordt aandacht besteed aan veilig gebruik van het wapen, lichaamshouding en beweging en ook spelregels en elektrisch materiaal. In de laatste les gaan we alles toepassen in een eindtoernooi. Onderstaande foto geeft een impressie.

eindtoernooiPraktische informatie:

  • De 11 lessen durende cursus vindt plaats op woensdagavonden v.a. 20:30 uur in de sportzaal van het Sportcentrum Galgenwaard
  • Gelieve indoor-sportschoenen te dragen alsook sportkleding met een lange broek. Kleedkamers incl. douche zijn aanwezig.
  • De kosten bedragen €95,- incl. gebruik van kleding en wapens en incl. tijdelijk lidmaatschap van de schermbond KNAS.
  • Eventueel gemiste lessen kunnen niet worden ingehaald en instroom in een reeds lopende cursus is niet mogelijk.

Op dit moment bieden we twee cursussen per seizoen, waarvan er één start in september en één in februari. De exacte data worden via e-mail bekend gemaakt na inschrijving.


Aanmelden voor de beginnerscursus

Als je enthousiast bent geworden kun je je aanmelden door een mail te sturen naar secretaris@pallos.nl. Onze secretaris kan dan aanvullende informatie verschaffen over de praktische informatie voor de cursus en de eventuele wachtlijst. Aangeraden wordt om dit tijdig te doen, gezien de beginnerscursus in het verleden vaak al vol was enkele weken voor aanvang van de cursus. 

Comments