Diner et Escrimer

Het Diner et Escrimer is een traditie van S.V. Pallós die ver in de tijd teruggaat. Na een paar jaar van stilte rondom dit evenement, is het in 2016 een nieuw leven ingeblazen. Op 1 december 2017 vanaf 19:30 zal het volgende Diner et Escrimer plaatsvinden.

Het concept is dat alle deelnemers eten meenemen om met de groep te delen. Zo kan iedereen genieten van een gezellig diner. Na afloop wordt er tot sluitingstijd geschermd.

Het drinken wordt in principe door de organisatie verzorgd, maar dat zal beperkt blijven tot frisdrank en bier. Het staat iedereen natuurlijk vrij nog iets anders te drinken mee te nemen. De organisatie zorgt ook voor servies en bestek. Natuurlijk is het ongewenst iedereen te dwingen alles zelf te maken, maar het is wel leuker als iedereen zijn eigen keukenprinsdom vertoont.

Twee keer per seizoen wordt er een D&E georganiseerd, dit seizoen op de volgende data: 1 december 2017 en op 29 juni 2018. Voor de data wordt in de regel aangehouden: de eerste vrijdag van december en de laatste vrijdag van juni, de specifieke data in de agenda van pallos en op deze pagina zijn echter leidend.


Locatie


Sla het op in uw agendaHier kunnen leden van Pallós zich inschrijven voor het diner. Per lid is één introducé(e) toegestaan, let wel op dat een introducé(e) zelf ook iets te eten mee moet nemen, of dat het lid dat namens de introducé(e) eten meeneemt. In verband met de voorzieningen die de organisatie moet treffen zou deze graag zien dat iedereen die wil komen zich op de dag voor het D&E al heeft ingeschreven. Wie hier niet aan voldoet wordt niet uitgesloten van deelname, maar onthoud de organisatie wat stress en schrijf je alvast in. Tot op 1 december!