Beginnerscursus september 2022 is vol
U kunt zich alvast inschrijven voor de cursus februari 2023

Beginnerscursus en Toneelschermen


Heeft u interesse in één van onze cursussen voor volwassen? Stuur dan het inschrijfformulier voor beginnerscursus / toneelschermen via mail naar secretaris@pallos.nl en een cc. naar de penningmeester@pallos.nl.

Twee maal per jaar worden er twee cursusgroepen van maximaal 12 deelnemers georganiseerd voor beginners cursus voor volwassen. Voor de jeugd is het afhankelijk wat de trainers toelaten.

De beginnerscursus van s.v. Pallós is gericht op volwassenen en biedt een eerste kennismaking met de schermsport. In de lessen over een periode van 3 maanden komen alle drie de schermwapens aan bod (sabel, degen, floret) en de cursus wordt afgesloten met een beginnerstoernooi. De kosten van de cursus is inclusief materiaalhuur gedurende de volledige cursus en een tijdelijk lidmaatschap bij de KNAS.


De cursus start tweemaal per jaar, in februari en september. Heeft u interesse in de cursus, wacht dan niet met mailen en laat u alvast op de interesselijst plaatsen. Er is een maximumaantal plekken en geïnteresseerden die zich eerder hebben aangemeld hebben een gegarandeerde plek in de volgende cursus.


NB De cursus toneelschermen wordt op dit moment niet aangeboden.Beginners Cursus: begint op donder 15 september 2022Gebruik Adobe Acrobat ® om het formulier in te vullen en te ondertekenen.