(JEUGD) proef lidmaatschap


Heeft u interesse in het schermen? Stuur dan het inschrijfformulier voor het proeflidmaatschap via mail naar secretaris@pallos.nl met c.c. naar de penningmeester@pallos.nl.

Wil je de sport uitproberen dan kan je kiezen voor proeflidmaatschap. Dit proeflidmaatschap duurt drie maanden. Gedurende deze drie maanden krijg je de indruk wat de sport inhoudt. Na deze periode kan je besluiten om lid te worden van de vereniging. De locaties zijn Galgenwaard en in ’t Zand Leidsche Rijn. Afhankelijk van de bezetting kan er bepaald worden op welke locatie de lessen gevolgd dienen te worden. De kosten van proeflidmaatschap is inclusief gebruik materiaal gedurende de volledige cursus en een tijdelijk lidmaatschap bij de KNAS.

Voor volwassenen die de voorkeur hebben
voor locatie ’t Zand Leidsche Rijn kunnen hier de lessen volgen in plaats van de beginnerscursus. Dit is voorlopig maar op één wapen (floret).


Voor de jeugd (op locatie Galgenwaard en Leidsche Rijn) en volwassenen (alleen op Leidsche Rijn) zijn op twee momenten een periode dat gestart kan worden met een proeflidmaatschap.

Het gaat om de periode februari t/m april & september t/m november.

Heb je in het verleden al eens geschermd en je weet niet of het nog steeds iets voor je is dan kan je het proeflidmaatschap alleen op locatie Galgenwaard volgen. Er is beperkt materiaal aanwezig als dat nodig is.


De proefperiode van drie maanden stopt automatisch.
Na deze periode kan je besluiten om
lid te worden van de vereniging.


Download link inschrijfformulier:
Pallos inschrijfformulier Proeflidmaatschap

Gebruik Adobe Acrobat® om het formulier in te vullen en te ondertekenen.