Slot Zuylen Toernooi 2021 gaat dit jaar niet door!


Welkom op de pagina van het Slot Zuylentoernooi.

Iedere zomer organiseert S.V. Pallós voor zichzelf en bevriende verenigingen een driewapenséquipetoernooi in de tuin van het zestiende-eeuwse Slot Zuylen. Alle informatie over wat waarschijnlijk het mooiste schermtoernooi van Nederland is, is op deze pagina te vinden.

Inschrijvingen naar:

aivor@email.com

Datum

n.n.b.

Reservedatum

n.n.b.

Locatie

Slot Zuylen, Tournooiveld 1, Oud Zuylen, tel. 030-2440255

Inschrijfgeld

€15,- (PIN)

Programma

11.00 - Appèl

11.30 - Aanvang toernooi

17.00 - Einde toernooi & prijsuitreiking

18.00 - Barbecue op het terras

22.00 - Einde

Barbecue

Er wordt aangenomen dat iedere deelnemer aan het toernooi ook aan de barbecue deel zal nemen, als dit niet het geval is, gelieve dit bij inschrijving te melden. De prijs van de barbecue is bij het inschrijfgeld inbegrepen. Voor niet-schermenden geldt een deelnametarief van €11,-. Drank kan met consumptiebonnen worden gekocht, consumptiebonnen zijn €3,-.

Aantal deelnemers

Maximaal 18 équipes van 3 of 4 schermers

Betaling

Het inschrijfgeld wordt op de toernooidag voldaan. In verband met inkopen voor de barbecue moet inschrijfgeld ook worden betaald als een schermer niet op komt dagen. Door inzenden van het inschrijfformulier staat de schermvereniging garant voor betaling van de schermer.

Weer

Bij slecht weer wordt het toernooi naar de reservedatum verplaatst. Uiterlijk op de vrijdag voor het toernooi wordt besloten of het weer goed genoeg zal zijn om het toernooi door te laten gaan.

Genodigden

Hoc Habet Eindhoven, Donar en Heerenleed uit Groningen, Esprit Amsterdam, S.V. Valiant ’t Harde en de Tenterden Swords Fencing Club.