slot zuylen toernooi sinds 1995

Slot ZuylenToernooi 2023

WELKOM OP DE PAGINA VAN HET SLOT ZUYLENTOERNOOI

Iedere zomer organiseert S.V. Pallós voor zichzelf en bevriende verenigingen een driewapenséquipetoernooi in de tuin van het zestiende-eeuwse Slot Zuylen. Alle informatie over wat waarschijnlijk het mooiste schermtoernooi van Nederland is, is op deze pagina te vinden.

Inschrijvingen

Je kunt inschrijven door dit inschrijfformulier te mailen naar aivor@email.com. Lees eerst even de uitnodiging hieronder of via deze pdf door.

De inschrijvingen zijn gesloten. Het toernooi zal doorgaan op Zondag 2 juli 2023.

Datum

Zondag 02 juli 2023. (Definitief)

Locatie

Slot Zuylen, Tournooiveld 1, Oud Zuylen.Uitnodiging SloT ZUYlenToernooi 2023


Na een onderbreking van drie jaar organiseert S.V. Pallós samen met het Slot Zuylen het Slot Zuylentoernooi 2023. Dit is een voortzetting op een al langlopende traditie, dit wordt namelijk de 25ste editie.

Zondag 2 juli kun je weer meedoen aan dit invitatie­toernooi. Omdat we buiten schermen op gras wordt bij slecht weer het toernooi verplaatst naar (waarschijnlijk) zondag 27 augustus. 

Het Slot Zuylentoernooi is een equipetoernooi. De equipes dienen te bestaan uit één florettist, één épéist en één sabreur. Op alle wapens wordt elektrisch geschermd. Met de bijgevoegde inschrijflijst kunnen equipes zich opgeven, maar kunnen ook individuele schermers zich inschrijven. Deze laatsten zullen door de wedstrijdleiding worden ingedeeld in equipes.
Doe goed schoeisel aan!

Inschrijfgeld

€ 20,00 per deelnemer (inclusief barbecue). Het Slot kent een entree van € 5,-. Voor schermers geldt deze niet, maar wel voor toeschouwers.
Betaling aan s.v. Pallós kunnen alleen op locatie bij aanwezigheid gedaan worden via PIN.

Inschrijfdatum

Uiterlijk inschrijven tot 25 juni.

Programma

11.00 - Appèl

11.30 - Aanvang toernooi

±17.00 - Einde toernooi & prijsuitreiking

18.00 - Barbecue op het terras

22.00 - Einde

Barbecue

We gaan ervanuit dat iedereen meedoet aan de barbecue. Zo niet, wilt je dat dan aangeven op de inschrijflijst. Deelname aan de barbecue alleen is ook mogelijk en kost € 15,00 (exclusief toegang tot het Slot). Wilt je er s.v.p. bijzetten als je vegetarisch wilt eten.

Betaling aan s.v. Pallós kunnen alleen op locatie bij aanwezigheid gedaan worden via PIN.

Drank

€ 0,40 per niet alcoholische consumptie en € 0,80 voor een alcoholische consumptie. Consumptiebonnen zijn te koop op het toernooi. Alleen betalingen via PIN worden geaccepteerd.

Betaling aan s.v. Pallós kunnen alleen op locatie bij aanwezigheid gedaan worden via PIN.

Aantal deelnemers

Maximaal 18 equipes, inschrijving in volgorde van binnenkomst.

Betaling

Het inschrijfgeld wordt op de toernooidag voldaan. Alleen betalingen via PIN worden geaccepteerd. Omdat wij voor het ingeschreven aantal schermers en eventuele begeleiders barbecuevlees inslaan, dient ook bij niet verschijnen en annulering na de inschrijfdatum het inschrijfgeld te worden voldaan. Door inzenden van het inschrijfformulier staat de vereniging garant voor de betaling van alle ingeschreven schermers.

Parkeren

Er is een parkeerterrein bij het Slot. Parkeerkosten bedragen € 5 voor de dag, maar bij vertrek na 17:00 is de slagboom open en zijn er geen kosten verschuldigd.

Weer

Bij slecht weer wordt het toernooi en de barbecue verplaatst naar waarschijnlijk 27 augustus. Dit wordt uiterlijk vrijdagmiddag 30 juni beslist. Op het inschrijfformulier kunnen twee telefoonnummers worden ingevuld waar wij afgelasting van het toernooi kunnen doorgeven. 

Genodigden

Hoc Habet Eindhoven, Donar en Heerenleed uit Groningen, Esprit Amsterdam, S.V. Valiant ’t Harde en de Tenterden Swords Fencing Club.


Pallós hoopt jullie allemaal in Oud-Zuilen te treffen op zondag 2 juli.


Met vriendelijke schermgroet,


Patrick van der Poll

Schermvereniging Pallós

telefoon: 06-51510251

email: aivor@email.com


BETALEN BIJ HET TOERNOOI