Ook lid worden van schermvereniging Pallós?

Heeft u al ervaring met de schermsport? Dan kunt u een mail sturen naar secretaris@pallos.nl met vermelding van de training/groep waar u interesse in heeft. Onze secretaris kan u voorzien van meer informatie en een inschrijfformulier.


beginnerscursus en toneelschermen

Heeft u interesse in één van onze cursussen? Stuur dan een mail naar info@pallos.nl voor meer informatie en inschrijfmogelijkheden.

De beginnerscursus van s.v. Pallós is gericht op volwassenen en biedt een eerste kennismaking met de schermsport. In 11 lessen komen alle drie de schermwapens aan bod (sabel, degen, floret) en de cursus wordt afgesloten met een beginnerstoernooi. De kosten van de cursus bedragen €130, dit is inclusief materiaalhuur gedurende de volledige cursus en een tijdelijk lidmaatschap bij de KNAS.

De cursus start tweemaal per jaar, in september en februari. Heeft u interesse in de cursus, wacht dan niet met mailen en laat u alvast op de interesselijst plaatsen. Er is een maximum aantal plekken en geïnteresseerden die zich eerder hebben aangemeld hebben een gegarandeerde plek in de volgende cursus.

NB De cursus toneelschermen wordt op dit moment niet aangeboden.